Различният пазар на труда – търсете новия брой на списание „Мениджър“

11:14, 01.07.2024
Различният пазар на труда – търсете новия брой на списание „Мениджър“

От ускореното навлизане на автоматизацията и изкуствения интелект до нарастващата популярност на дистанционната работа и гъвкавите форми на заетост, светът на труда никога не е бил по-динамичен и непредсказуем. Недостигът на хора и навлизането на поколение с различни възгледи и поведение като работна сила правят картината още по-еклектична. Именно затова се опитахме да дадем по-ясна перспектива пред различния пазар на труда в юнския брой на списание „Мениджър“.

Както казва на нашите страници известният писател Даръл М. Уест, „през по-голямата част от човешката история работата не е била определяща за живота на хората и в бъдеще може и да се върнем към онова самосъзнание, което се определя от интересите ни“.

От това развитие е решен да се възползва и Димитър Златанов, съсобственикът и изпълнителен директор на компанията за електрически велосипеди „Лидер-96“. Защо той смята, че този бизнес може да стане милиарден и какъв е потенциалът на България да стане лидер в тази индустрия в Европа, как се развива семеен бизнес и как се излиза на международните пазари, как се работи с инвестиционни фондове – разискваме всички тези въпроси в един откровен разговор.

На страниците ни ще научите още какво се случва в етеричномаслената промишленост, какви са тенденциите в застраховането, кои инвестиционни стратегии да следим и кой колко е платил за политическа реклама в ЕС.

Ще намерите също анализ по една фундаментална за обществото ни тема – защо именно гражданите трябва да възобновят политическия разговор в страната, водени единствено от своя дневен ред. „Ако оставате статични, значи се движите назад“ - лесно можем да открием връзка с думите на легендарния продуцент Стив Лилиуайт, с който ви предлагаме една вълнуваща среща.

Търсете бр. 6/2024 г. на списание „Мениджър” в:

ü разпространителската мрежа

ü платформата за дигитално четене ZinZin

ü manager.bg/списание

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад