Резултат от повторен търг с тайно наддаване за определяне на наемател на част от недвижим имот гр. Русе

11:09, 04.05.2022
Резултат от повторен търг с тайно наддаване за определяне на наемател на част от недвижим имот гр. Русе

Обявява за ПОВТОРЕН ТЪРГ с тайно наддаване за определяне на наемател на част от недвижим имот, публична държавна собственост, предоставен за управление на Българската национална телевизия, находящ се в гр. Русе, ул. „Цариброд” № 6, за разполагане на автомат за топли напитки в общите части на етаж втори от административната сграда на Регионален телевизионен център /РТВЦ/ Русе с обща (полезна) площ от 1 (един) кв.м.

Първоначалната тръжна наемна цена е в размер на 40,00 лв. (четиридесет лева) без включен ДДС.

В наемната цена не са включени консумативните разходи за електроенергия и студена вода.

Срокът на наемното правоотношение е пет години, считано от датата на предаване на помещението за ползване на наемателя.

Тръжната документация се предоставя безплатно на интернет страницата на БНТ, от датата на публикуване на обявата за търга до изтичане на срока за приемане на завленията за участие.

Депозитът за участие в търга е в размер на 4,00 лв. (четири лева) и се внася по набирателната сметка на БНТ в БНБ - IBAN: BG03BNBG96613300178901, BIC: BNBGBGSD.

Заявленията за участие в търга, ведно с всички изискуеми документи, посочени в списък (Приложение № 1.1. към заявлението) от тръжната документацията, се приемат до до 16:00 часа на 26.05.2022 г. включително. Заявленията се приемат в деловодството на БНТ, ул. „Сан Стефано” № 29, гр. София.

Заявленията се подават от участниците или техни упълномощени представители лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка.Огледи се извършват с предварителна заявка, на тел: 082 813827 и лице за контакт Десислава Кузева.

Търгът ще се проведе на 27.05.2022 г. от 10:00 часа в заседателната зала на етаж 12 в административната сграда на БНТ, в гр. София, ул. “Сан Стефано” № 29.

Вижте заповедта тук.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад