Ролята на обществените медии в Европа в МеГра

Каква е ролята на обществените медии за развитието на медийната среда в Европа в последния пети епизод от втория сезон на подкаста за медийна грамотност на БНТ

12:22, 26.07.2021
Ролята на обществените медии в Европа в МеГра

В последния пети епизод от втори сезон на подкаста за медийна грамотност на БНТ „МеГра“ журналистите от нюзрума с най-високо обществено доверие разговарят за ролята на обществените медии за развитието на медийната среда в Европа.

Водещата на „По света и у нас“ Аделина Радева, водещата на „Денят започва“ Христина Христова и репортерите Татяна Йорданова и Милена Кирова анализират ролята на обществените медии и твърде много ли навлязоха обикновените хора в правенето на новини и публицистика.

От епизода ще научите повече за методологията на финансиране на BBC, дали източниците на информация са скъсали връзката с потребителите, от една страна на барикадата ли са медиите и публиката. Панелистите във втория сезон на МеГра разсъждават върху темата медиите или публиките са по-полярализирани, сериозни ли са тези процеси и защо се случват.

Слушайте епизод 5 от сезон 2 на „МеГра“ ТУК

„МеГра“ /сезон 2/ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския парламент, а всички епизоди на поредицата са достъпни за слушане, в обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, в подкаст и YouTube каналите на БНТ.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад