Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

Нова порция звездно забавление, бъдещи импро легенди и музикален десерт в студиото на Ники Станоев

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (24 септември), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне една от най-големите български естрадни певици Росица Кирилова. Тя ще разкаже за турнето, което започна в началото на лятото и продължава с пълна пара. Зрителите ще разберат любопитни подробности от нея като: „Правила ли е Росица Кирилова песен за Лили Иванова?“ и „Наистина ли първият дует в живота ѝ е бил със Стефан Данаилов?“. Звездата ще разкаже и за старата си страст, която е възродила – фотографията и какво обича да заснема.

В „Събота вечер с БНТ“ зрителите ще се забавляват с импро артистите от „ШиЗи Импро Театър“ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Четиримата актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно“ и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от харизматичния певец Иван Радуловски, който ще разкрие повече за новата си песен и новия албум, по които работи. В края на разговора той ще разкаже как се е озовал зад океана и за шоубизнеса, който развива на тази мечтана дестинация.


Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

ФОТОГРАФ: ХРИСТО ЦОЛОВ; INSTAGRAM: H VISION

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад