Симона Кръстева, Дарин и Деян Ангелови гостуват в „Събота вечер с БНТ“

10:40, 21.04.2023
Симона Кръстева, Дарин и Деян Ангелови гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 22 март, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ водещият Орлин Павлов ще посрещне красивата и талантлива водеща на БНТ Симона Кръстева, както и актьорите Дарин и Деян Ангелови.

Водещата на едно от най-предпочитаните предавания по БНТ 2 „АРТ детектив“ – Симона Кръстева ще разкаже кой и кога отключва страстта ѝ към модата. Ще сподели пред зрителите на БНТ с кои знаменитости се е срещала и кои са оставили ярък спомен в съзнанието ѝ. Симона Кръстева ще разкрие и защо след като е учила в престижни заведения в Лондон и Ню Йорк избира да се реализира в България.

Чаровните близнаци Дарин и Деян Ангелови са трето поколение актьори. Те са имали шанса да учат в класа на Стефан Данаилов и да играят купища главни роли под режисурата на най-добрите в занаята. Днес актьорите са разпознаваеми както в театъра, така и на големия екран. Дарин и Деян ще споделят много лични истории, за успехите, които са постигнали и ще разкажат неустоими смешни случки от живота им.

Финалното изпълнение в шоуто ще бъде поднесено от поп-рок дуета Димитър и Христо. Изпълненията им, независимо дали са авторски или са кавъри, имат милиони гледания в интернет. Зрителите ще имат удоволствието да се насладят на тяхната музика на 22 април в „Събота вечер с БНТ“.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад