Сираков обяви: Поканих Станимир Стоилов в Левски

от БНТ

18:14, 23.08.2021
Сираков обяви: Поканих Станимир Стоилов в Левски

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че е предложил на Станимир Стоилов да заеме треньорския пост в клуба.

От официалното съобщение на “синята” легенда става ясно, че преговорите продължават и все още няма окончателен отговор от страна на специалиста.

В петък, след поражението от Ботев Пд, досегашният треньор Живко Миланов подаде оставка, която беше приета от ръководството в неделя.

Преди около седмица представители на една от фенските организации на Левски „Ултрас Левски“ разкриха, че бившият треньор на „сините“ Станимир Стоилов се е съгласил да се върне в клуба, но при едно условие. Желанието на специалиста е било единствено заплатите на играчите да се изплащат своевременно.

Наско Сираков обаче все още не е разкрил какви са условията на наставника сега, след като вече е получил официална покана.

Ето и цялото съобщение:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира.

Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад