Слънчево и в четвъртък, на много места с мъгли

06:18, 24.10.2024

Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 8°, в София – около минус 1°, а максималните - между 15° и 21°, в София - около 18°.

В сутрешните часове в котловините ще има условия за образуване на слани, а по поречието на Дунав, в Лудогорието, в Източна България, включително и по Черноморието, ще бъде с ниска слоеста облачност или мъгли, които на места ще се задържат до около обяд. В останалата част от страната денят ще започне със слънчево време, а след обяд над цялата страна ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала, а температурата на морската вода е между 17° и 19°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 8°.

До края на седмицата в по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Над източните райони, както и по поречието на Дунав и в отделни затворени котловини сутрин ще има мъгла или значителна ниска облачност и намалена видимост. Минималните температури ще са предимно между 2° и 7°, а максималните - между 16° и 21°.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад