Слънчево време и днес, сутринта на места с мъгли

07:26, 28.12.2023

Днес ще е предимно слънчево. Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София - около 1°, а максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София - около 10°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.

И през следващите дни до края на тази година ще се задържи сравнително топло за периода. Ще преобладава слънчево време, но сутринта на места, повече в събота, в низините и котловините ще има мъгла. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните между минус 1° и 4°, максималните - между 9° и 14°.

В неделя вятърът ще се смени с югоизточен, предимно слаб. На повече места сутринта ще се образуват мъгли, ще се задържат и по-дълго.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад