Слънчево време в сряда с температури между 26° и 31°

06:19, 25.09.2024

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността ще се увеличава и до вечерта на места в планинските райони от Западна България ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, но до вечерта в западните райони ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София - около 26°.

В сутрешните часове по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 23° -26°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността ще се увеличава и до вечерта в масивите от Западна България ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа умерен вятър запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра – около 12°.

До събота ще се задържи слънчево. Главно в Източна България в сутрешните часове ще бъде мъгливо. Температурите ще се повишават и максималните ще са между 28° и 33°. Промяна предстои в неделя, първо в западната половина от страната, а през нощта - и в източната - ще бъде ветровито, с локални значителни валежи и гръмотевици, а температурите драстично ще се понижат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад