Сръбската драмата „Добра съпруга“ в неделя вечер по БНТ 1

10:20, 08.04.2022
Сръбската драмата „Добра съпруга“ в неделя вечер по БНТ 1

Филмът „Добра съпруга“ е дебют за режисьора Маряна Каранович. Тя е съсценарист и изпълнява главната роля на доволна и улегнала жена. В живота ѝ се разгръщат много драматични моменти. Събитията около нея разкриват друг свят, различен от представите ѝ за живота на „добра съпруга“.

Сюжетът на филма показва един прекрасен живот на семейството на Катарина, Милош и двете им деца, които живеят в Белград. Едно посещение при лекаря и разкриването на опасна диагноза преобръща изцяло начина им на живот. В подготовка за най-лошото тя започва голямо домашно почистване и така разкрива още една фатална история. В чекмедже намира видеокасета със запис от войната в Босна, където съпругът ѝ Влада и негови приятели с униформи убиват цивилни. По същото време новините по телевизията съобщават, че Сърбия ще екстрадира и предаде на Трибунала в Хага всички, извършвали военни престъпления. В семейството настъпва поредната криза.

Режисьор на „Добрата съпруга“ е Миряна Каранович. В ролите зрителите ще видят Миряна Каранович, Борис Исакович, Ясна Джуричич, Христина Попович, Боян Навойец, Ксения Маринкович и други.

Гледайте филма „Добра съпруга“ на 10 април (неделя) от 00:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад