СТАРТЕР по БГ радио стана на 19 години

Сутрешното шоу на БГ Радио отпразнува рождения си ден от изолатора

15:40, 25.02.2021
СТАРТЕР по БГ радио стана на 19 години

"Стартер" - най-смешното сутрешно шоу в българския ефир, навърши 19 години. Симо и Боги отпразнуваха рождения си ден със специален празничен ефир от изолатора в БГ Радио – специално отделено за празника помещение, благодарение на което празникът мина съобразно противоепидемичните мерки.

Гост в традиционните „5 въпроса“ беше футболната легенда Христо Стоичков, който се включи директно от дома си в Маями. На финала на разговора той пожела на "Стартер" и БГ радио да продължават да бъдат дом на българската музика, защото хората не могат без нея, както и самият той. Първата песен, която звучи в колата му всеки път щом се качи в нея, е „Моя страна, моя България“ – песента, с която БГ Радио стартира преди 20 години.

Сред останалите гости, които уважиха Симо и Боги за рождения им ден и се включиха по телефон да ги поздравят, бяха Дони, Виктор Николаев, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Мария Илиева, която сподели, че денят и започва със "Стартер".

Дони призна, че когато идва за интервю в "Стартер" сякаш се задвижва специален механизъм, който го кара да измисля само смешни неща, както никъде другаде и е изключително щастлив, че "Стартер" съществува във вида, в който е.

Мария Илиева също отправи специални пожелания към "Стартер" по телефон и каза, че всеки ден започва деня си с тях.

Симо и Боги направиха видео интервю с Любо Киров, който отбеляза, че изключително много си личи от самото начало, когато човек обича работата си, както е с техния случай. Графа също се включи по телефон, за да поздрави любимите си водещи, като също отбеляза, че доста честно се смее на нещата, които споделя в интервюта с тях, даже понякога и малко се срамува.

Настроението се покачи по време на традиционния минидебат на тема „Кое е по-голямо изпитание за двойката – близостта или дистанцията“, където на живо от студиото се включиха прекрасните Ани Цолова и Юлиян Вергов. Те разказаха и за първите си срещи и спомени със "Стартер". Юлиян сподели, че няма да забрави появата на предаването, защото по това време се ражда и прекрасната му дъщеря и "Стартер" става неизменна част от неговите сутрини.

Стефания Колева и Здрава Каменова също бях сред гостите на живо в студиото и като на рожден ден пристигнаха с подаръци. Здрава Каменова донесе на водещите портокали, защото са в изолация и имат нужда от много витамини, а Стефания допълни с бутилка шампанско за празника.

За първи път Георги Тошев - един от най-любимите приятели на "Стартер", им взе интервю. Обикновено те задават въпросите, но днес за първи път той взе интервю от Симо и Боги.

Прекрасната Милица Гладнишка също уважи рождениците на живо в студиото, като както обикновено се появи зрелищно и внесе много настроение в предаването. Тя каза, че за нея всяко интервю носи нещо неочаквано.

Така, в шеги и смешки, "Стартер" отпразнува 19-ия си рожден ден с 4 часа празничен ефир, много поздравления, подаръци, пожелания за още много години ефир и много прекрасни гости и приятели на предаването.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад