Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

Победителката я очакват невороятни награди, а звездно жури ще избере победителката

16:41, 26.05.2023
Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

За 16-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс „Най-красива абитуриентка“- приключение, целящо да открие онази млада дама сред завършващия випуск, която се отличава със своята естествена хубост, магнетично обаяние и възхитителен стил, въплъщаваща всички забележителни качества на днешните зрелостници. Преди дванайсет месеца тя бе открита в София, сред дипломиращите се в 157-а гимназия. Тогава Мирела Маринова спечели първото място, а сега това можеш да бъдеш ти!

Ако тази година напускаш класната стая завинаги, оставяйки училището зад гърба си, и искаш да споделиш моменти от своя вълшебен бал, то може да се включиш конкурсa и да бъдеш следващата победителка за 2023-а.

По обичай едното от лицата в журито ще бъде миналогодишната носителка на титлата, а другите три, ще бъдат обявени съвсем скоро. Досега очарователните участнички, записали се за конкурса, са оценявани от известни, уважавани и обичани певци, актьори, спортисти, журналисти и още много други, което означава, че и този път няма да липсват популярни имена.


Повече информация за конкурса може да намерите ТУК

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад