Стефан А. Щерев заминава за Южна Корея

Водещият на „100% будни“ по БНТ 1 ще покаже корейската култура в ефира на сутрешното ток шоу

15:28, 24.10.2022
Стефан А. Щерев заминава за Южна Корея

От понеделник до петък (24 - 28 октомври) Мария Андонова ще води „100% будни“ сама. Екранната ѝ половинка Стефан А. Щерев ще я остави съвсем за кратко, за да замине за седмица в Сеул, Южна Корея, от където да покаже на зрителите на обществената телевизия интересни аспекти от корейската култура.

“100% будни” ще се пренесе и на другия край на Земята. А Южна Корея е прекалено интересна и разнообразна страна, твърде вкусна и пълна с кино и музика, за да не ми бъде интересна. С нетърпение очаквам да се срещнем. Annyeong Hanguk (Здравей Корея!)”, признава Стефан А. Щерев.

Посещението на Стефан А. Щерев в Южна Корея ще запознае зрителите на БНТ с традиционната корейска култура, Hallyu, икономическото развитие, социалните промени и живот. Те ще видят ексклузивните кадри от пътешествието в ефира на „100% будни“.

Посещението на водещия и един от най-талантливите български актьори, е по покана на държавната агенция за Корейска култура и информационно обслужване (KOCIS), свързана с Министерството на културата, спорта и туризма в Република Корея. KOCIS управлява 33 корейски културни центъра в 28 държави, показвайки красивата природа на Корея и стимулира разширяването на културния обмен между държавите. Агенцията селектира влиятелни журналисти от различни държави по света, които имат интерес към Корея. Програмата се реализира в рамките на седем дни.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад