Стоичков не даде прогноза за ЦСКА – Левски, но ще подкрепи „червените“

от БНТ

15:05, 25.09.2021
Стоичков не даде прогноза за ЦСКА – Левски, но ще подкрепи „червените“

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се въздържа от прогнози за утрешното дерби между ЦСКА и Левски.

Той сподели, че лично ще подкрепи „червените“ с присъствието си на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата от 9-ия кръг на Първа лига е от 16.30 часа.

„За това, което искате да ви кажа утре за мача, вие знаете, че съм цесекар, няма как. Желая успех на моя отбор, желая да се наслаждават на играта и публиката да се радва“, сподели Христо Стоичков.

На стадион „Васил Левски“ дойдоха млади таланти от детско-юношески школи.

„Вие сте бъдещето на футбола ни. Тренирайте здраво и вярвайте в мечтите си. Сами ще може да прочетете как го направих аз. Никога не се отказах въпреки трудностите в живота ми. Бях предан на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го постигне, ако е отдаден докрай. Пред вас искам да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за съжаление не са сред нас вече. Но моето признание и дълбок поклон е за тях“, се обърна той към децата.

„Аз следвах моите детски мечти, които исках да се сбъднат. Не ми е бил лесен пътят. Знаете много добре, че на 12 години ме махнаха от футбола. Аз ходех и плачех на стадион „Марица“, защото не знаех какво ще стане с мен, но стиснах зъби и продължих. Аз винаги съм си следвал моите мечти. Когато следваш мечтите, трябва да ги постигаш, но с много труд“, завърши един от най-добрите ни български футболисти на всички времена.

Последвайте общността "Спорт по БНТ" във Viber!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад