Телевизионна премиера на филма „Връзка“

Игралният филм е режисьорски дебют на Александра Боишина и е част от филмопроизводството на обществената телевизия

15:19, 29.04.2022
Телевизионна премиера на филма „Връзка“

В понеделник (2 май) от 13:25 ч. БНТ ще излъчи премиерният късометражен игрален филм „Връзка“. Лентата е режисьорски дебют на Александра Боишина, а в нея зрителите ще видят актьорите Мартина Троанска, Марин Рангелов, Велина Георгиева и други. Сценарият е дело на Пламен Николов и Александра Боишина, оператор е Захари Цонков, а музиката е на Пламен Петков.

„Връзка“ разказва историята на Виктория, нейната сестра София и Матей – съученик на Виктория, който без да осъзнава става повод за един много важен облог. Виктория е ученичка, която се занимава с рисуване, а не с гримове. Докато храни бездомно куче, за което често се грижи, група гангстери от училището ѝ я нападат. Защитава я Матей - стеснително момче от нейния клас. Виктория се влюбва в него. Сестрата на Виктория - София, привлекателна и популярна, ежедневно предизвиква сестра си да обърне повече внимание на външния си вид. Когато разбира, че Виктория е влюбена в Матей, решава да й докаже, че визията отваря всички врати. Двете се хващат на бас дали Матей ще обърне внимание на София. Който спечели взима табелата. Коя сестра ще победи и кой какво ще спечели всъщност?

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а игралният филм „Връзка“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад