Валери Милев гостува в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Режисьорът на едни от най-гледате видео клипове в България гостува в музикалното предаване тази събота в 22:00 ч.

Валери Милев гостува в „Моят плейлист“ по БНТ 1

В предаването за популярни личности по БНТ 1 „Моят плейлист“, тази седмица очаквайте режисьора Валери Милев. Той е правил клипове на ЪПСУРТ, PANICAN WHYASKER, БИЧЕТО, КАРИЗМА и много други известни музиканти. Снимал е игрални филми и хиляди реклами.

Екипът на „Моят плейлист“ ви е подготвил едно по-скоро филмово издание на предаването, в което ще обърне внимание не толкова на музиката в песните, а най-вече на качествата на техните видеоклипове.

Гледайте Валери Милев в „Моят плейлист“ тази събота, 21 ноември, в 22:00 по БНТ 1.

Снимка: Елена Ненкова

---------------------------------------------------------------------------------

За предаването


В предаването популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.


Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията "Кречетало" и "Денис и приятели". Член е на журито в „Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Кампании Виж повече