Възпитаници на училище за кино и телевизия посетиха БНТ

17:12, 01.07.2022
Възпитаници на училище за кино и телевизия посетиха БНТ

За поредна година деца на различни възрасти от училище за кино и телевизия с голям интерес посетиха Българската национална телевизия.

По време на обиколката учениците преминаха през музея на обществената телевизия, разгледаха най-новото и модерно студио на БНТ, като се срещнаха лично с Мария Андонова и Стефан А. Щерев след ефира на "100% будни" и успяха да си направят много снимки с тях, да получат автографи и лични уроци от тях по телевизионно поведение и навигиране в операторска дейност.

След това посетиха студиото на БНТ, в което можеха да прочетат времето и да се срещнат с любимата им водеща - Ева Кикерезова, от която получиха ценни поведенчески и екранни наставления и отново си направиха много снимки и получиха автографи.

Обиколката им завърши с много интересен престой в „архива на БНТ", където видяха и се докоснаха до първите телевизионни ленти, екрани и отличия, датиращи отпреди 60 години.

Децата успяха да усетят процеса и магията на телевизията, както и се запознаха отблизо с националната медия и видяха как работят журналистите и какъв е процесът на създаване на телевизионно предаване.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад