Веселин Калановски и Георги Илиев гостуват в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Гледайте популярният актьор и кмета на район „Слатина“ в сряда от 21:30 ч.

10:51, 10.11.2020
Веселин Калановски и Георги Илиев гостуват в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Всяка сряда, седмичното предаването „Смяна на местата“ представя различни двойки гости, които имат история на отношения. Те се поставят на мястото на другия, но през своя поглед, за да откриват различните неща в опита си.


Тази седмица, в сряда, 11 ноември, в „Смяна на местата“ ще гостуват двама бащи с по четири деца – актьорът Веселин Калановски и предприемачът и кмет на район „Слатина“ Георги Илиев.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда, 11 ноември 2020 г., от 21.30 ч, по БНТ 2.


----------------------------------------------------------------------------------------------

За предаването


„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика “Детето на фокус” посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад