Ветровито, а в по-голямата част от страната и облачно в събота

18:08, 04.11.2022

Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните - между 19° и 24°.

Ще има значителна, предимно висока облачност, която привечер от югозапад ще се увеличава и вплътнява. Ще духа умерен, северно от планините - силен и поривист южен вятър, по Черноморието умерен вятър от юг-югоизток. Температурата на морската вода е 16° - 18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините облачността ще е значителна, предимно висока. Привечер над масивите от Югозападна България ще се увеличава и вплътнява. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 8°.

В неделя в югозападната половина от страната ще има и валежи, на повече места в Рило-Родопската област. Дневните температури ще се понижат, по-съществено в Западна България.

В понеделник валежите ще спрат, а вятърът ще отслабне и ще се ориентира от североизток. Максималните температури и в Източна България ще се понижат.

През следващите дни ще преобладава слънчево време, преди обяд на много места с мъгли и ниска облачност. Температурите ще са близки до обичайните за първата половина от ноември, минималните - между 3° и 8°, а максималните - между 13° и 18°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад