Владимир Пенев и Весела Бабинова в „Подкастът на нощта“

Актьорите разказват за победите и загубите в театъра, за бъдещето и навиците на публиката след дългия локдаун в новия епизод от поредицата на БНТ

14:36, 28.01.2021
Владимир Пенев и Весела Бабинова в „Подкастът на нощта“

В новия епизод на подкаст поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“ водещите Анна Ангелова и Стефан А. Щерев разговарят с двама емблематични актьори – Владимир Пенев и Весела Бабинова.

Очаква Ви един откровен разговор за победите и загубите в театъра, за времето, което ни се изплъзва и изключителността на театъра.

Владимир Пенев ще разкаже от първа ръка наблюденията си как интернет промени реалната нужда на хората да се виждат и общуват на живо, как онлайн пространството ни лиши от най-простите човешки неща и как все по-малко приличаме на хора. Актьорът ще сподели за емоцията, когато вижда салоните запълнени само на 30%, как се играе на сцена по време на пандемия, подкрепя ли локдауна и дали публиката ще загуби навиците си, ако локдаунът обхване и театрите или зрителите ще искат още повече да се върнат в салоните.

Весела Бабинова ще разкрие как карантината я хваща в 4-ти месец от бременността и плановете си към онзи момент и кога театърът започва да ѝ липсва. Актрисата ще сподели какви мерки трябва да се вземат според нея в борбата срещу пандемията, какви са възможностите за българския театър след тази криза и какво е бъдещето на онлайн представленията.

Слушайте епизод 11 на „Подкастът на Нощта“ с Владимир Пенев и Весела Бабинова ТУК:

Всички епизоди на поредицата „Подкастът на Нощта“ са достъпни за слушане както на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, така и в подкаст каналите на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад