Водещата на БНТ Филипа Огнянова търси професиите на бъдещето в нова рубрика в Youtube

19:06, 26.06.2022
Водещата на БНТ Филипа Огнянова търси професиите на бъдещето в нова рубрика в Youtube

Водещата на централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 Филипа Огнянова стартира най-новия онлайн проект, продуциран специално за YouTube канала на Българската национална телевизия – „Работи в бъдещето“. Рубриката търси кои са новите и перспективни професии, показва какъв е пътят към тях и проследява как се променят традиционните до момента дейности, за да могат да отговорят на изискванията на съвремието.

„С онлайн проекта „Работи в бъдещето“ на Българската национална телевизия целим да улесним, насочим и мотивираме младите хора в България в техния избор на професия. Да им помогнем да бъдат по-уверени в бъдещото им успешно позициониране на пазара на труда и в бизнес средата като цяло“, споделя Филипа Огнянова.

„Искаме да покажем и какво да направи един ученик или студент, за да стане иноватор, предприемач или пионер в дадена област. Ще го направим чрез лични истории на успели хора, като ще представим не само техния успешен пример, но и ще разберем кои са пречките и трудностите към реализацията в една професия“, казва още водещата.

Първият епизод на рубриката „Работи в бъдещето“ е посветен на предизвикателствата и възможностите пред NFT творците – на Филипа Огнянова гостува Боря Шапшалова.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад