Втори сезон на „Кралицата на ритъма“ от 9 ноември по БНТ 2

Хитовата музикална теленовела ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 часа

12:39, 07.11.2023
Втори сезон на „Кралицата на ритъма“ от 9 ноември по БНТ 2

На 9 ноември, четвъртък, по БНТ 2 е дългоочакваното начало на втория сезон на една от най-успешните музикални теленовели на NETFLIX – „Кралицата на ритъма“. Хитовата колумбийска продукция ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 ч.

В сърцето на Маделин, Колумбия, продължава очарователната история на талантливата регетон композиторка Джейми. След години тя най-накрая е намерила спокойствие и утеха, но когато един от враговете ѝ е освободен от затвора, светът на Джейми отново се превръща в хаос. Ще успее ли да защити своите близки и да се изправи срещу демоните си? Или жаждата ѝ за отмъщение ще я погълне напълно...

Вторият сезон на „Кралицата на ритъма“ обещава да бъде вълнуващо музикално преживяване в същия ритъм – пътешествие от любов, отмъщение и изкупление, което ще остави почитателите на сериала без дъх.

В главните роли в теленовелата, отличена през 2019 г. с престижната ТВ награда „Еми“, зрителите отново ще видят любимите си звезди Каролина Рамирес, Карлос Торес, Андрес Сандовал и др.


Гледайте втория сезон на хитовия колумбийски сериал „Кралицата на ритъма“ от 9 ноември всяка делнична вечер в 20:30 ч. по БНТ 2

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад