Йоанна Драгнева – за магията на майчинството, телевизията и музиката

11:33, 13.09.2022
Йоанна Драгнева – за магията на майчинството, телевизията и музиката

Съвсем скоро едно от най-харизматичните лица на БНТ – Йоанна Драгнева, стана майка за втори път. Водещата на предаването „10 000 крачки“ в БНТ 2 - канала за култура и образование на обществената телевизия, и двете ѝ прекрасни момиченца – АннМари и ЛилиАн са на корицата на новия брой на сп. "Кенгуру".

"Двете ми момиченца са моята голяма благословия! Много ги обичам и вярвам, че са ми изпратени "от горе" като подарък. И с двете имах особени и знакови сънища, докато бях бременна, което за мен не е случайно", признава Йоанна.

В специално интервю Йоанна Драгнева разказва за радостите на майчинството и страстта си към телевизията.

"За мен телевизията е магия. Толкова съм свързана с нея, че я чувставм като част от мен. Първото си предаване водих едва на 11 години и оттогава почти не сме се разделяли", споделя тя.

Водещата споделя как се променя светът ѝ, били ли са различни двете ѝ бременности, какво изгражда връзката между майка и дъщеря, как щастливият татко (Мирослав Димитров) се справя с женското царство у дома и как успява да съчетае майчинството с магията на телевизията.

Йоанна Драгнева е сред дългогодишните лица на БНТ, а името ѝ стои до успешни предавания, сред които "Българският Топ 40", "Очевидец", "Мело ТВ мания", "Децата на България са супер", "Музика, музика" заедно с ВенЗи. Нашумява като вокалистка на Deep Zone Project, с които представиха България на конкурса "Евровизия" през 2008 г., а хитът "DJ, Take me away" е само капка в морето от музика, в което красавицата плува още от Средното музикално училище "Любомир Пипков" и Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Йоанна не спира до тук – съвсем скоро тя стана докторант по социална психология в БАН, а в личния си свят се радва на любовта на партньора си Мирослав Димитров и двете им дъщери -АннМари и ЛилиАн.


Йоанна

обувки: Hogl

АннМари

облекло: jacadi
обувки: КК

ЛилиАн

облекло: jacadi
буйки:WALKKING'S

Йоанна

обувки Hogl

АннМари

рокля: jacadi
клин:КК
обувки КК

Лилиан

рокля jacadi
буйки:WALKKING'S

Йоанна

рокля Marella
обувки Hogl

АннМари

облекло: КК
обувки: КК

Снимки: Дарина Комитова

Стилист: Ина Асса

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад