Юлияна Дончева ще води „Извън играта“ по БНТ1

Популярната водеща се връща в обществения ефир докато Люба Пашова е кандидат от гражданската квота на предстоящите избори

13:15, 17.03.2021
Юлияна Дончева ще води „Извън играта“ по БНТ1

Популярната водеща се връща в обществения ефир докато Люба Пашова е кандидат от гражданската квота на предстоящите избори

Люба Пашова и Юлияна Дончева - две дами, с дълъг опит като журналисти и водещи от малкия екран се събират, за да разменят ролите си и да се подкрепят професионално в най-женския месец от годината. Юлияна Дончева, едно от най-красивите и популярни лица в телевизионния ефир ще води следващите няколко броя на предаването „Извън играта“ по БНТ 1, докато не по-малко чаровната водеща и автор на предаването Люба Пашова отсъства от работа. Промяната се налага поради участието на Люба Пашова в предизборната кампания за предстоящите избори като кандидат от гражданската квота в нейния роден град Кюстендил. Двете журналистки се познават отдавна, работили са заедно в БНТ и подхождат със страст към работата в телевизията. Затова и двете приемат с усмивка предизвикателството Люба да е „извън играта“, а Юлияна да „влезе в играта“.

Промяната анонсира самата Люба Пашова в профила на предаването във Фейсбук и се обърна към верните си зрители и почитатели:

„Скъпи приятели, знаете, че приех предизвикателство, заради което в дните до 4 април, няма да мога да се срещам с вас в „Извън играта“. Предаването, обаче се завръща на екрана на БНТ 1 и аз моля за вашето внимание и подкрепа към Юлияна Дончева - добре познато лице и водещ с дългогодишен опит. Общата ни снимка, както се вижда, е от далечната 2001 година, но поне в отношението към това, което правим с любов, не сме се променили. С много обич към всички верни зрители и приятели: Люба“.

Гости в актуалния брой на „Извън играта“ бяха солистите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола Хаджитанев. Двамата разказаха как той е можел да стане футболист, а тя е имала данни за певица, но сцената ги е събрала, за да творят красота вече над 10 години. Тази събота (20 март 2021 г.) в предаването специален гост ще бъде журналистът и моден критик проф. Любомир Стойков.

Юлияна Дончева има солиден опит в телевизионния ефир и БНТ – била е водещ на първото светско предаване в България „Звезди в ефир“, в което успява да вземе интервюта от световни зведи като Харисън Форд, Моника Белучи, Браян Адамс, Селин Дион, Стинг, Антонио Бандерас и много др. През годините води „Стил“, стартира свое собствено предаване „Стилисимо“ и участва в първия сезон в предаването „Неделя със...” с Димитър Цонев по БНТ. Наред с политическата си кариера е била водеща на предаването „Извън контрол“ по Евроком. ТВ кариерата на Дончева стартира в италианската телевизия RAI 2. Съвсем скоро предстои да излезе и първият ѝ роман „Път за всеки“.

Извън играта” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва популярните личности в необичайна и непозната светлина. В него гостуват популярни лица от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти. Предаването опитва да надникне зад завесите, да изведе на преден план това, което не знаем за популярните личности.

Гледайте „Извън играта“ в събота от 18:30 часа по БНТ1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад