Захлаждане и облачно време днес, максимални температури между 15° и 20°

07:49, 06.11.2022

Облачността ще се задържи значителна, но превалявания ще има само на отделни места в западните и планинските райони. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури днес ще се понижат и ще са от 15° до 20°, малко по-високи в североизточните части от страната.

Облачно ще бъде и по Черноморието, където ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са около 17°-18°, колкото е и температурата на морската вода, а вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

И в планините облачността ще е значителна, на места в масивите от Западна България ще има слаби валежи от дъжд, а по-най-високите части на Рила и Пирин ще вали и сняг. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

В началото на новата седмица повече слънце ще има в планините. Температурите ще са близки до обичайните за първата половина на ноември, минималните между 5° и 10°, а максималните - между 13° и 18°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад