Захлаждането продължава

Прогноза за времето за четвъртък - 27.10.2022

06:00, 27.10.2022

Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 6° и 11°, в София - около 7°, а максималните - между 18° и 23°, в София - около 20°.

Ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността главно над източните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток.

По Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен югоизточен вятър. Минималните температури на морския бряг ще бъдат от 14° до 16°, максималните – от 18° до 20°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 8°.

В петък и събота над Западна и Централна България времето ще е предимно слънчево. Преди обяд над източните райони ще има значителна ниска облачност или мъгла. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са между 5° и 10°, а максималните - между 15° и 20°.

В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, средна и висока. Вятърът ще е слаб, в неделя от югозапад, в понеделник - от запад-северозапад. Температурите отново ще се повишат и максималните в почти цялата страна ще са около и над 20°.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад