Започна 3-ти сезон на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

Захари Бахаров влиза в хитовата лента, „вдъхновена“ от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция

14:43, 23.03.2022
Започна 3-ти сезон на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

Във вторник (22 март) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна 3-ят сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който ще се излъчва всяка делнична вечер. Петте сезона на френския шпионския сериал, който обществената телевизия ще излъчи е обявен за лентата с най-големи приходи според френската офис-класация. Сериалът e продуциран от Канал+, по идея, сценарий и режисура на Ерик Рошан, а в главните роли са Матийо Касовиц, Сара Жиродо, Жан-Пиер Дарусен, Матийо Амалрик. В сериала има сериозно българско присъствие в лицето на Захари Бахаров, който играе главна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал. Един от операторите на епизодите е Любомир Бахчев.

В основата на сюжета в 3 сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ е задържането на Гийом Дебаи – Малотрю, служител на Главна дирекция за външно разузнаване като заложник от „Ислямска държава“. Преместван от лагер в лагер, измъчван и отслабен, той е близо до отчаяние. В Париж, Главна дирекция за външна сигурност, е изправена пред дилема: трябва ли да използват всичките си ресурси, за да спасят човек, който предаде службата, страната си и приятелите си, когато стана двоен агент, работещ за ЦРУ. За да планира операция за освобождаването му, службата трябва да установи пряк контакт с „Ислямска държава“.

В основата на сюжета е френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност и отдел „Фалшива самоличност“, който е част от разузнаването, занимавайки се с обучението и внедряването на агенти под прикритие в чужбина. Отделът разработва легендите на агентите до най-малките подробности.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад