Започва биографичният сериал „Домът на Бонд“ по БНТ 1

Историята на най-богатият човек в Австралия и животът му изпълнен със слава, пари, жени и много слухове

17:25, 26.09.2022
Започва биографичният сериал „Домът на Бонд“ по БНТ 1

На 28 септември (сряда) от 22:00 ч. започва биографичната драма „Домът на Бонд“. Филмът пресъздава издигането на известния австралийски магнат Алън Бонд - от предградията на Фримантъл до национална спортна легенда и най-богатия човек в цяла Австралия. Драматичните събития в живота му се развиват в периода 1960 – 2000 г. Спечелвайки купата на Америка в състезание с яхти, Бонд сбъдва мечтите си с много слава и чужди пари, създавайки своя империя. През това време, той се сдобива и с опасен враг, който е решен да го съсипе. Бонд си докарва още проблеми чрез любовта му с красивата Диана. Въпреки слуховете за противоречивата слава, Алън Бонд успява да накара една нация да повярва в себе си и хората да разберат, че всичко е възможно и има много начини да се постигне.

В този филмов сюжет егото и амбициите на Бонд се оказват пагубни. Слава, пари, сделки и много жени бързо се изнизват през живота му. Днес Алън Бонд е известен като престъпник или като герой, зависи от представянето на историята.

„Домът на Бонд“ е 3-сериен австалийски филм, заснет е през 2017 г. и е режисиран от Марк Джофи. В ролите здрителите на БНТ ще видят Бен Мингей, Адриен Пикъринг, Ан Луби, Гитон Грантли, Рейчъл Тейлър, Сам Нийл, Бил Йънг, Джони Руфо и др.

Гледайте биографичният сериал „Домът на Бонд“ от 28 септември от 22:00 ч. по БНТ 1!

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад