Започва финалният сезон на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Започва финалният сезон на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Днес, 4 октомври, (вторник) по БНТ 1 започва финалният сезон на сериала „Викингите“, който ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер от 23:25 ч.

Легендата за канадският сериал „Викингите“ достига своя финал с последните епизоди, наситени с много екшън и кървави разкрития. Лентата ще разкрие, че битката за Категат ще приключи, като Ивар ще убие Бьорн. В лагера на княз Олег ще доведат двама пленници – крал Харалд и крал Олаф. Олег ще реши да запази живота на крал Харалд, но ще убие крал Олаф. С тази задача той ще натовари младия княз Игор - престолонаследника. В Категат ще пристигнат ярловете, призовани от Бьорн да защитават Норвегия, като някои ще минават на страната на русите. Едната жена на Бьорн - Ингрид, ще бъде насилена от крал Харалд, а Бьорн ще бъде смъртно ранен, но за последно ще облече ризницата си и така викингите ще отблъснат русите, които ще си заминат. Одер ще му разкаже истината на Убе, че Кжетил и синът му са убили най-хладнокръвно семейството на Ивънд, а Кжетил ще убие и дъщеря си Од.

Режисьор на хитовия сериен филм „Викингите“ е Стив Сейнт Лежър. В главните роли зрителите ще видят Катрин Уиник, Аликзандър Лудвик, Алекс Хьог Андерсен, Марко Илсьо, Джордан Патрик Смит, Петер Франзен и други.

Гледайте финалният сезон на сериала „Викингите“ от 4 октомври, всеки делничен ден от 23:25 ч. по БНТ 1

Акценти
Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад