Започва последният сезон 6 на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Във вторник (19 юли) по БНТ 1 започва последният шести сезон на сериала „Викингите“, който ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 ч.

12:46, 19.07.2022
Започва последният сезон 6 на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Легендата за викингите достига своя край с шести сезон. Лентата ще разкрие къде ще останат наследниците на Рагнар Лодброк. След Франция и пустинята викингите достигат и „на изток от Рая“ - в Киевска Рус.

Синът на Рагнар Лодброк, Бьорн разбира, че не може да разчита на своята майка Лагерта, защото тя има други планове за себе си и няма да му помогне с завземането на нови земи. Докато е в Категат Бьорн е пред дилема дали да участва с помощ на викингите в атаките от саксонци и руси - и в Исландия, и в Уесекс. Брат му Айвар попада в ръцете на нестабилния княз на Киевска Рус - Олег, който изглежда е неговата коварна половинка.

Киевският княз Олег има апетити към Скандинавия, но по-интересни са намеренията на неговия престолонаследник - Игор, който също може да предаде баща си. В Норвегия предстои избор на нов крал и резултатът няма да е така ясен и лесен, както крал Олаф очаква. В края на шести сезон с неочаквани удари всички интереси се пресичат в битки за власт и земи по море.

Режисьор на серийния телевизионен филм „Викингите“ е Стив Сейнт Лежър. В главните роли зрителите ще видят Катрин Уиник, Аликзандър Лудвик, Алекс Хьог Андерсен и други.

Гледайте сезон 6 на сериала „Викингите“ от 19 юли, всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад