Започва сезон 2 на хитовия сериал "Ханибал" по БНТ 1

12:10, 07.06.2022
Започва сезон 2 на хитовия сериал "Ханибал" по БНТ 1

В сряда (8 юни) по БНТ 1 започва втори сезон на сериала "Ханибал". Хитовият психотрилър с участието на световноизвестните актьори Мадс Микелсен и Лорънс Фишбърн продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Вторият сезон на лентата е под надслов: "Японска кухня". Сюжетът продължава с пет ужасяващи убийства и четиредесет разпръснати улики, които сочат, че Уил Греъм е убиецът. Профайлърът е затворен в болница за психичноболни престъпници и е обявен за измамник. Приятелите му са объркани от обстоятелствата, но по негово настояване не се отказват и търсят улики, които да го оправдаят. Започва процесът срещу Уил, но още след първото дело са убити приставът и съдията. Това налага отново преразглеждане на всички събрани доказателства. След тежка борба Уил е освободен от болницата и са свалени обвиненията срещу него. Уил знае, че Ханибал е извършил кървавите убийства, но той все още не разкрива истинската си същност.

Режисьори на психотрилъра "Ханибал" са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сезон 2 на сериала "Ханибал" от 8 юни, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад