Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Последният сезон е под надслов „Италианска кухня“, а в него д-р Ханибал Лектър се завръща с нова самоличност

15:56, 27.06.2022
Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Във вторник (28 юни) по БНТ 1 започва трети сезон на сериала „Ханибал“. Хитовият психотрилър с участието на световноизвестните актьори Мадс Микелсен и Лорънс Фишбърн продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Третият сезон на лентата е под надслов „Италианска кухня“. Сюжетът продължава с кървавата баня в дома на Ханибал, където Лектър е „прероден“ с нова самоличност. Той ще се превъплъти в образа на доктор Фел във Флоренция, а неговата съпруга ще бъде Беделия дю Морие. Двамата са оставили многобройни трупове зад гърба си и планират още такива в бъдеще. Двойката „учени“ от новото семейство ще изпитват другите и себе си - с красота и илюзии във вярата, спомените и чувствата. През това време Уил Греъм е в кома, като се събужда след 8 месеца и се опитва да си върне паметта за случилото се. Профайлърът заминава за Италия да търси Лектър, а там партньор в разследването ще бъде местният полицейски инспектор Риналдо Паци, напълно уверен в своите намерения - да залови Чудовището от Флоренция. За разлика от инспектора, Греъм не е така убеден в целите си и тази несигурност отново издава намеса в съзнанието му. Италианската кухня бързо свършва, но „връзката“ остава и убийствата продължават с фикциите на „Червения дракон“.

Режисьори на психотрилъра „Ханибал“ са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сезон 3 на сериала „Ханибал“ от 28 юни, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад