Защо частните пенсионни фондове загубиха 1 млрд. лв. от парите за пенсии – в новото разследване на „Следите остават“ по БНТ

Разследващата журналистка Богдана Лазарова търси отговора от икономисти, политици и бивши министри

13:00, 18.11.2022
Защо частните пенсионни фондове загубиха 1 млрд. лв. от парите за пенсии – в новото разследване на „Следите остават“ по БНТ

Защо частните пенсионни фондове загубиха 1 млрд. лв. от парите за пенсии и докога 2 пенсии ще са по-малко от една – това е темата, която разследва новият брой на единственото телевизионно предаване за разследваща журналистика у нас – „Следите остават“ – на 19 ноември, събота, от 16:30 ч. по БНТ 1.

Разследващата журналистка Богдана Лазарова, автор и водещa на „Следите остават“, разговаря с бившите министри Владислав Горанов, Лидия Шулева, Христина Христова, Хасан Адемов, икономисти и представител на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

Преобладаващото мнение е, че пенсионният модел на България трябва спешно да се ревизира и осигуряването във втория стълб – в частните пенсионни фондове, трябва да стане доброволно, а не задължително.


Гледайте „Следите остават“ на 19 ноември, събота, от 16:30 ч. по БНТ 1

Последвайте „Следите остават“ във Facebook и YouTube

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад