Затоплянето ще продължи, очакват ни температури над 10 градуса

08:00, 12.02.2023

Облачността днес ще се задържи по-често значителна. Вятърът ще се ориентира от север и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 3 и 8 градуса, в София около 3°.

През нощта облачността ще се разкъсва и ще намалява. Ще бъде почти тихо с минимални температури утре между минус 7° и минус 2°, в София около минус 5°.

Максималните слабо ще се повишат спрямо днес и в повечето райони ще бъдат между 5 и 10 градуса, в София около 5°. Ще преобладава слънчево време, в комбинация със слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Предимно слънчево ще бъде времето и в планините. Вятърът ще отслабне до умерен, с посока от северозапад. Температурите ще се понижат с няколко градуса и максималните по високите върхове ще бъдат около минус 13°.

Облачно, на много места с валежи от сняг, ще бъде времето в източните райони от континента, докато в Западна Европа, на Британските острови и в Италия, ще се задържи предимно слънчево.

Слънчево време ще преобладава на Балканите, с повече облаци в северозападните райони от полуострова, както и в Южна Гърция.

У нас в близките дни облачността ще е променлива, а вятърът от северозапад отново временно ще се усили. Температурите, вече и минималните, ще се доближават до обичайните за средата на февруари.

В четвъртък облачността ще намалее до предимно слънчево, а в петък дневните температури ще се повишат с цели 5-6 градуса.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад