Дарин Ангелов и Максим Ешкенази в „Подкастът на нощта“

Как мислите оформят реалността и как двамата артисти преминават през Kовид кризата в личен и професионален план

16:14, 16.03.2021
Дарин Ангелов и Максим Ешкенази в „Подкастът на нощта“

В новия епизод на поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“ водещата Инес Павлова разговаря в студиото с актьора Дарин Ангелов и Максим Ешкенази за ефектa, който Ковид кризата предизвика и за мислите, които оформят реалност.

Актьорът Дарин Ангелов разказва как приема ситуацията, в която глобалната пандемия постави изкуството, за носталгията към театъра и публиката и за страха, който изпитва на сцената, когато се приближава до артистите с притеснение да не ги зарази.

„Колебанието на сцената, да се приближиш до колегите си, отнема удоволствието на зрителя да изпита емоцията, за която е в театъра“, споделя актьорът. Дарин Ангелов разкрива мисли, които го спохождат и как успява да остане оптимист. Каква е равносметката, която хората на изкуството и публиката си правят след социалната дистанция и какви промени очаква, когато се върнем отново към „нормалното“?

Музикантът Максим Ешкенази споделя особеностите да преподава онлайн, за носталгията към концертите и за това, как вече му липсват пътуванията, които преди не е харесвал. В разговора той разказва и за съня си, в който попада в Ухан и как реалността, в която сме сега започва да се отразява на различни нива в съзнанието ни.

Директно от Плевен в разговора се включва и актьорът и режисьор Ованес Торосян, който тази година е част от трупата на Плевенския театър.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад