Георги Любенов получи отличие "БГ модна икона 2022"

Академията за мода награди журналиста на БНТ в категория "Медии и журналистика" като част от най-стилните и успели българи през изминалата година

18:47, 30.04.2022
Георги Любенов получи отличие "БГ модна икона 2022"

Обичаният водещ на БНТ Георги Любенов бе награден с приза "БГ модна икона 2022" в категория "Медии и журналистика" от Академията за мода.

Критериите, по които известни български личности могат да получат статут на БГ модна икона, са качества и добродетели, като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

Отличието на Георги Любенов "БГ модна икона 2022" бе обявено от Юлияна Дончева, а наградата му връчи Валерия Велева.

"Приемам това отличие както с оценката за професионализма, така и за контакта, стила, почерка, комуникацията, за умението за общуване, това, което вие виждате и това, което аз толкова много оценявам и сърдечно ви благодаря", сподели Георги Любенов.

"Георги Любенов излъчва не само дискретен сексапил, чар, но е и страхотен професионалист. Той е пример за истинска журналистика пред екрана!", коментира Валерия Велева.

Настоящата 2022 година е наситена с постижения за Георги Любенов – навръх Великден, на 24 април, предаването "Денят започва с Георги Любенов" отпразнува 10 години в ефира на Българската национална телевизия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад