Испанският сериал „Кажи ми коя съм“ по БНТ от 7 юни

Историческата драма по едноименния роман на Хулия Наваро ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:00 ч. по БНТ 1

15:09, 05.06.2023
Испанският сериал „Кажи ми коя съм“ по БНТ от 7 юни

На 7 юни, сряда, от 22:00 ч. по БНТ 1 започва 9-серийният испански телевизионен филм „Кажи ми коя съм“. Историческата драма, екранизация на едноименния роман на популярната испанска писателка и журналистка Хулия Наваро, ще се излъчва от понеделник до четвъртък.

„Кажи ми коя съм“ излиза премиерно в Испания през декември 2020 г. Авторът на музиката в сериала – Лукас Видал, печели наградата на журито за „Оригинална музика за филм“ на испанските телевизионни награди „Ирис“ през 2021 г.

Сюжетът разказва за журналист, който получава предложение да разследва живота на своята баба, за която знае само, че е напуснала Испания малко преди Гражданската война и началото на фашизма. Така започва дългото пътешествие в историята – от Втората испанска република, през Втората световна война и Студената война, до падането на Берлинската стена – с образа на една жена с необикновен живот. Следвайки сърцето си и своите принципи, тя преживява всевъзможни авантюри и изпитания. Интриги, чувства, политика, шпионаж, любов и предателство се простират на четири континента, а след всичко преживяно Амелия Гарайоа се озовава сама в омагьосан кръг с тежки мисли за избор и вина, за грешки и страхове, в основата на които стои единственият ѝ въпрос „Кажи ми коя съм“.

Режисьор на телевизионния филм е Едуард Кортес, а в главните роли зрителите ще видят Ирене Есколар, Ориол Пла, Пиер Кивит, Мария-Пиа Калцоне, Уил Кийн, Лана Влади и др.


От 7 юни гледайте испанския сериал „Кажи ми коя съм“ –
от понеделник до четвъртък от 22:00 ч. по БНТ 1

Още информация за сериала може да намерите в сайта bnt.bg

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад