Мариана Векилска и Йоанна Драгнева в „Събота вечер с БНТ“

Много забавление и очарователно женско присъствие с уроци по йога и музикално изпълнение в студиото на Ники Станоев по БНТ 1 

16:22, 30.09.2022
Мариана Векилска и Йоанна Драгнева в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (1 октомври), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне една от най-емблематичните и харизматични водещи в българския телевизионен ефир - лицето на БНТ Мариана Векилска. Любимата водеща на „България в 60 минути“ ще разкаже за интересните си пътешествия по време на ваканцията си и за новия сезон на предаването. Ще сподели и за емоцията от наградата „Достойните българи“ и за веселите пътувания с нейните деца. Мариана ще предаде на Ники Станоев уроци по правилно дишане, като сертифициран инструкор по йога. Ще успее ли Ники да заеме позата, която Векилска ще му покаже - ще стане ясно в деня за размисъл по БНТ 1.

Студиото на „Събота вечер с БНТ“ ще бъде озарено и от слънчевата „евровизия“ на талантливата певица, водеща и дългогодишно лице на БНТ Йоанна Драгнева. Зрителите на обществената телевизия я познават още от студентка в ефира на БНТ и към този момент е водещ на предаването „10 000 крачки“ по БНТ 2, за чийто нов 4-ти сезон тя ще разкаже. Йоанна ще сподели на Ники за нейната мултифункционалност - как се справя с ролята на майка на две деца, като едното е малко бебе, на водеща, на певица и на звуков дубльор. Йоанна Драгнева ще зарадва зрителите с музикално изпълнение на нейна песен в нов ремиксиран вариант.

По традиция в шоуто се включват и актьорите от “Ши Зи Импро театър”, които ще предложат импровизационна комедия по задачи, дадени им от самия Ники.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев

Фотограф: Христо Цолов | Instagram: H Vision Studio

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад