Ново актуално предаване в ефира на БНТ през август

12:16, 17.07.2024
Ново актуално предаване в ефира на БНТ през август

През целия месец август Българската национална телевизия ще продължи да показва всичко важно в динамичната политическа обстановка в страната и света със специално предаване – в събота и в неделя от 8:00 до 9:00 ч. по БНТ 1. През летните уикенди, на зрителите на обществената телевизия, новини, анализи и коментари ще представят водещите Мая Костадинова, Добрина Чешмеджиева и Надя Обретенова.

Предвид Летните Олимпийски игри в Париж, които Българската национална телевизия ще излъчва от 26 юли до 11 август, и богатата студийна програма, която ще осигури детайлно отразяване на грандиозното спортно събитие, последните издания за този телевизионен сезон на предаванията „Панорама“, „България в 60 минути“ и „Светът и ние“ са на 19 юли, петък. От 23 юли, вторник, в лятна пауза е „Референдум“, от 27 юли, събота – „Говори сега“, от 28 юли, неделя – „Денят започва с Георги Любенов“, а от 1 август, четвъртък – „Още от деня“.

От 5 август, понеделник, през целия месец август, сутрешният блок „Денят започва“ е с начален час в 6:55 от понеделник до петък по БНТ 1.

Всички новини в развитие следете онлайн на BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Последвайте BNTNEWS.BG във Facebook и Instagram

От 26 юли до 11 август гледайте Олимпийски игри Париж 2024 само по Българската национална телевизия

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад