Предаването за международна политика на БНТ „Светът и ние“ е в Страсбург

14:23, 14.06.2023
Предаването за международна политика на БНТ „Светът и ние“ е в Страсбург

Предаването за международна политика на Българската национална телевизия – "Светът и ние" – отново е в Страсбург, за да отразява пленарната сесия на законодателния орган. От сряда (14 юни) до петък (16 юни) зрителите на обществената телевизия ще видят от там компетентни коментари по актуалните теми – войната в Украйна, регулацията на изкуствения интелект, селско стопанство, инфраструктурни проекти и шпионския софтуер Пегас.

В предаването ще участват заместник-председателят на комисията по международна политика Сергей Станишев, докладчикът по законодателния акт за изкуствения интелект Драгош Тудораче, Атидже Алиева – член на комисията по земеделие и развитие на селските райони, Андрей Новаков – член на комисиите по бюджет, транспорт и туризъм, Софи инт Велд – член на комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи и комисията, разследваща използването на шпионски софтуер.

Специалните издания са подготвени от водещите и продуценти на предаването „Светът и ние“ – Евгения Атанасова Тенева и Йоана Левиева-Сойър.

Гледайте „Светът и ние“ всеки делничен ден от 16:30 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад