Рождество и Нова година с безценната колекция програми на БНТ 2

17:00, 22.12.2023
Рождество и Нова година с безценната колекция програми на БНТ 2

Когато и да си пуснете БНТ 2 по празниците, ще получите истинско удоволствие и удовлетворение от богатата музикална и филмова програма, която ще направи светлите дни пълноценни и смислени.

Ето само някои от предложенията на единствения български телевизионен канал за култура и образование:

От Златния фонд на БНТ за зрителите на БНТ 2„Зех тъ, Радке, зех тъ”, „Криворазбраната цивилизация”, „Баща ми бояджията”, „Оркестър без име”, „Топло”.

Преди премиерата на новия втори сезон на „Вина” – на 7 януари от 21:00 ч. по БНТ 1, гледайте повторението на първия сезон на най-вълнуващия български сериал за 2023 година – на 22, 23, 24 и 29, 30, 31 декември от 20:00 ч. по БНТ 2.

Следобедното кино от 16:30 е посветено на 80-годишния юбилей на обичания български актьор Стефан Мавродиев.

Комедиите „Коледни апаши”, „Зона В-2”, „Щурец в ухото” и др. ще направят почивните дни по-усмихнати и топли. Филмовата програма на БНТ 2 се допълва от европейски заглавия с участието на великолепни актьори – от Ален Делон и Натали Делон до Дани Буун и Лин Рено.

За ценителите на класическата музика и балет също има запазено място с богата колекция от блестящи български и световни изпълнители – "Лешникотрошачката", Годишните награди за класически и съвременен танц „Импулс 2023”, Гала концерт 70 години Опера Пловдив, Коледен концерт на Държавна опера Русе, популярни италиански канцонети в изпълнение на големия тенор Калуди Калудов…

За най-малките зрители – всеки ден преди обяд – по четири часа детска програма, която включва специални издания на „Приказките на госпожа Виола”, съчетани с незабравими детски филми и анимация.

Много фолклорни програми с участието на Янка Рупкина, Николина Чакардъкова и други любими изпълнители ще радват душата в празничните дни, а по традиция ще посрещнем новата 2024 година с „Наздравица от песни” от Югозапада.

Последвайте БНТ 2 във Facebook, където ще откриете актуална информация за всеки филм, концерт и шоупрограма

Следете програмата на БНТ 2 ТУК

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад