Теди Москов и „Мис България 2023“ Елизабет Кравец във „Вечерното шоу“ с Георги Любенов по БНТ

Със специалното участие на „Виво Монтана“ – този четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

15:54, 03.10.2023
Теди Москов и „Мис България 2023“ Елизабет Кравец във „Вечерното шоу“ с Георги Любенов по БНТ

След впечатляващото начало на новото развлекателно предаване на Българската национална телевизия – „Вечерното шоу“ с Георги Любенов, обичаният водещ ще приветства следващите си специални гости. Този четвъртък, 5 октомври, от 21:00 ч. по БНТ 1 в студиото на „Вечерното шоу“ влизат режисьорът Теди Москов и „Мис България 2023“ Елизабет Кравец.

Създателят на емблематичното телевизионно хумористично шоу „Улицата“ Теди Москов ще гостува на Георги Любенов броени дни преди 63-ия си рожден ден, а интересният и откровен разговор между двамата е гарантиран за зрителите на обществената телевизия.

Студиото на „Вечерното шоу“ ще заблести още по-ярко с присъствието на „Мис България 2023“ Елизабет Кравец. Какво предизвикателство ще отправи към синеоката красавица водещият Георги Любенов, както и какво ще изпълнят музикантите от „Виво Монтана“ – ще разберем този четвъртък, 5 октомври, от 21:00 ч. по БНТ 1.

„Вечерното шоу“ се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1. Зрителите на обществената телевизия са в компанията на Георги Любенов и през почивните дни – „Денят започва с Георги Любенов“ е всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1.


Гледайте „Вечерното шоу“ с водещ Георги Любенов –

всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад