Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ

15:59, 09.01.2024
Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ

Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция „Програмно съдържание“ в Българската национална телевизия.

„За БНТ е важно присъединяването на личности с доказани качества, опит и визионерско мислене“, заяви Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

„БНТ има огромен потенциал, който можем да развием. Аз съм екипен играч и силно вярвам, че заедно с професионалистите тук и страхотните студиа ще надградим постигнатото за една още по-модерна и интелигентна телевизия“, казва Валя Гиздарска.

Валя Гиздарска има богата професионална експертиза в областта на мениджмънта на телевизионно съдържание. С над 25-годишен опит в медиите като репортер, редактор, отговорен редактор, главен редактор, изпълнителен продуцент и директор, е участвала в реализирането на някои от най-успешните информационни програми и публицистични предавания в Нова телевизия, bTV, Bulgaria ON AIR. Била е главен редактор на сутрешния блок в Нова телевизия, 7 години главен редактор „Актуални предавания“ в bTV и директор „Новини“ в Bulgaria ON AIR. Като медиен консултант на словенската Planet TV е създател на сутрешния блок на телевизията – „Jutro na Planetu“, както и консултант на специални изборни студиа – „Словения избира“ по Planet TV.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад