Водещият на „100% будни“ по БНТ Стефан А. Щерев с награда „ИКАР 2023“

Актьорът е отличен за съвременен танц и пърформанс

15:28, 28.03.2023
Водещият на „100% будни“ по БНТ Стефан А. Щерев с награда „ИКАР 2023“

Водещият на сутрешното ток шоу „100% будни“ на Българската национална телевизия актьорът Стефан А. Щерев е отличен с награда „ИКАР 2023“ за съвременен танц и пърформанс за представлението „Нонумент-2“ на тазгодишните Национални награди за сценични изкуства, организирани от Съюза на артистите в България.

Това е втора награда „ИКАР“ за Стефан А. Щерев, който за представлението „Нонумент-2“ (в копродукция с Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ – Шумен) е отличен заедно с LIGNA – Оле Фрам, Торстен Микаелсен, Михаел Хюнерс.

„Човек трябва да се научи да обработва миналото. Ако не го направи, най-вероятно бъдещето ще му се струва мътно. Мислете какво минало разказвате, за да знаете какво бъдеще ни чака“, каза Стефан А. Щерев в предаването „100% будни“ след награждаването си.

Вижте как посрещнаха Стефан А. Щерев екранната му половинка в „100% будни“ Надя Иванова и водещите на „Денят започва“ Христина Христова и Симеон Иванов ТУК

Вижте гостуването на Стефан А. Щерев в предаването „Култура.БГ“ ТУК

Съюзът на артистите в България връчи Националните награди за сценични изкуства „ИКАР“ за 49-и път в деня, в който честваме Световния ден на театъра – 27 март. Церемонията се състоя в Народния театър „Иван Вазов“ и беше излъчена пряко по БНТ 2. Запис от събитието зрителите на обществената телевизия могат да гледат на 28 март, вторник, от 22:00 ч. по БНТ 1.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден от 9:20 ч. по БНТ 1 с водещи Надя Иванова и Стефан А. Щерев!


Последвайте „100% будни“ във Facebook и Instagram

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад