Даниел Митов: Ние оставаме в опозиция, да не разчитат на нас

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

България не може да остава дълго време без стабилно правителство. Предишният парламент беше превърнат в зоопарк и сега наблюдаваме последствията, надяваме се този парламент да бъде различен, да има по-дълъг хоризонт. Ние оставаме в опозиция, да не разчитат на нас. Другите трябва да си подкрепят правителство на "Има такъв народ". В първите минути ще стане ясно какви са договорките. Това коментира Даниел Митов от ГЕРБ преди откриването на първото заседание на 46-ото Народно събрание.

"Ние дадохме своя прочит на изборите. Ако трябва да сме честни, ние спечелихме вота в България, ясно е, че вотът беше обърнат с гласове от чужбина. Ще правим анализ на машинното гласуване и преливането на гласове от ДПС към "Има такъв народ". Необходима е цялостна съдебна реформа", допълни Даниел Митов.

По думите му е необходим по-сериозен контрол върху фигурата на главния прокурор и начинът по който се избира.

"Когато правим промени трябва да са свързани логически. ГЕРБ винаги е била градивна. Надявам се, че другите партии са узрели, не можем да подлагаме българския народ на непрекъснати политически трусове. Трябва да се подаде Планът за устойчивост, да се продължи ваксинацията, за да не се изхвърлят ваксини", каза още Даниел Митов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад