Даниел Митов: Тези, за които гласувахте връщат бившата комунистическа партия и мрежите на Държавна сигурност във властта

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Даниел Митов от ГЕРБ се обърна към гласоподавателите с думите:

"Тези, за които гласувахте връщат бившата комунистическа партия и мрежите на Държавна сигурност във властта". С тези думи се обърна Даниел Митов от ГЕРБ към десните избиратели, гласували за някоя от съставните части на готвещата се да управлява четворна коалиция.

Ако отново станем свидетели на злодеяния като продължение на репресиите на служебното правителство, още едно поколение ще насочи енергията си в конфликти и сблъсъци, вместо в нещо креативно, каза още Митов.

"Структурата на новия Министерски съвет ни предлага повече администрация, въпреки заявките за нейното редуциране. Механизмите на вземане на решения, заложени в проекта, със сигурност са подсказани от опитната БСП, трудно мога да повярвам, че някой друг може да измисли орган като партийни секретари от всяка партия във всяко министерство", каза още Митов.

Според него е очевидно, че "силовото министерство, както и цялата силова инфраструктура на държавата остава под контрола на президента".

"Ние нарекохме този феномен пети коалиционен партньор, но всъщност става дума за ментор, или кръстник на коалицията. Което означава ще в определени ситуации ще получим марионетно правителство, а не правителство на промяната", заяви Митов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад