Томислав Дончев: Спойващият елемент в тази коалиция е омразата

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Зам.-председателят на ПП на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че като български гражданин иска българското правителство да се справя и България да се развива.

"Затова аз днес обещавам да им помагам. Ще посочвам всяка ваша грешка, ще предлагам алтернатини решения, ще полагам усилия да ви зареждам с максималната доза реализъм. И го казвам съвсем добронамерено, защото една от най-страшните политически болести е загуба на връзка с реалността. Ще задавам въпроси. Всичко това е гаранция за едно по-добро управление", каза Дончев.

По думите му спойващият елемент в тази коалиция е омразата. Но заяви, че не е достатъчно, за да управляват. Разминаванията в позициите на партиите са неизбежни и дори ще има конфронтации, предупреди Дончев.

"Абсолютно нормално е желанието ви за овладяване на държавния апарат, но ме притеснява желанието българската държава да се основе за четвърти път. Това, че обещахте всичко на българите, е грешка, защото когато обещаеш всичко, от теб искат два пъти по всичко", каза Дончев. Предупреди, докато измъкват държавата, тя да не се озове в "омаята на илюзиите или в царството на хаоса".

"Днес съм длъжен да гласувам против, защото когато всички мислят по един и същи начин, това е сигурна гаранция, че някой не мисли", заключи зам.-председателят на ПП на ГЕРБ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад