Виктория Василева, ИТН: Ние ще бъдем последователни, лоялни и коректни партньори

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бих могла да уверя и нашите коалиционни партньори, че ние ще бъдем последователни, лоялни и коректни партньори. Това заяви от трибуната на Народното събрание Виктория Василева от "Има такъв народ" и допълни, че партията ще подкрепи кандидата за министър-председател, както и предложения състав на Министерския съвет.

"Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани", посочи Василева.

Според нея в следващия Министерски съвет от "ИТН" поемат тежки ресори, от които всички бягат. "Но ние като отговорна политическа партия, която никога не е бягала от своята отговорност, ще направим всичко необходимо, за да не се срамуват българските граждани от нас", заяви Василева.

Ще продължим да бъдем истински, шарени, по някого може би по-остри, да не спестяваме и добрите и лошите новини за правителството. Защото истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение", каза още Виктория Василева, "Има такъв народ".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад