ДПС: Хората искат стабилност и съставяне на правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Благодаря на хората, които ни чуха и ни се довериха, ние няма да ви подведем. Пожелавам успешно изпълнение на дълга пред хората и родината. ДПС през този месец работи на терен със своите кандидати и своя актив. Ние чухме какво ни казват хората. Това заяви от трибуната на Народното събрание Йордан Цонев, заместник-председател на ДПС.

"Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, че дневния ред на обществото не е дневния ред на политиците. И второто нещо, което ни казаха е, че не искат нови предсрочни парламентарни избори, че искат да спрем цикъла от 6 последователни парламентарни избори в рамките на 3 години, че искат стабилност, съставяне на правителство и решаване на техните проблеми", подчерта Цонев и добави:

"Това са проблемите на повишаване на доходите, на работните места, на сигурността на страната, на икономическия растеж. Няма как решаването на тези проблеми да стане в политическата криза, в която е страната в последните 3 години трябва да се състави стабилно мнозинство и да се излъчи стабилно правителство с хоризонт 4 години."

Българите в голямата си част потвърждават евроатлантическия избор на България, отбеляза Цонев и посочи, че гражданите са силно разтревожени за сигурността си. За нас от ДПС изборът на евроатлантизма е екзистенциален избор за гражданите и за родината. Ще продължим да подкрепяме Украйна в борбата й срещу агресора, каза още Йордан Цонев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад