ПП-ДБ: Оставаме опозиция

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Това, което казахме след началото на изборите го потвърждаваме и днес. ПП-ДБ ще бъде ясна проевропейска опозиция, където ще се борим за всичко, което е по пътя на България за Европа и за всичко, което е антикорупционно. Всяка кражба, която видим ще осветяваме и няма да разрешим България да се върне в старите времена, които всички си спомняме в недалечното минало. Тук е важното да се каже, е че г-н Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии, той е първа политическа сила. Заявяваше през цялата кампания, че ще бъде водеща, стабилна партия за управлението на България. Сега трябва да демонстрира, че зад тези думи има някакъв смисъл", заяви Кирил Петков от ПП-ДБ след провала на избор на председател на Народното събрание днес.

 

"Следващият път, когато събори поредното правителство, и не си спази уговорката, да има предвид, че създаването на правителство е много по-трудно, отколкото неговото разрушаване".

Петков каза, че стоят рамо до рамо в коалицията на ПП-ДБ и ще бъдат предвидими пред своите избиратели.

Атанас Атанасов акцентира също върху това, че "коалицията е сплотена и обединена, независимо от всички заклинания по време на изборната кампания": "Ще бъдем ефективна опозиция и ще работим за българските граждани".

"Мисля, че ГЕРБ са шизофренични. Плюха ни в продължение на един месец, че нищо не можем и сме закарали държавата в криза, а сега искат подкрепа от нас за правителство. Това е несериозно. Значително по-лошо е, че след като сътвориха хаоса сега не могат да сложат ред в него", каза Асен Василев.

Окачестви като безотговорно това, че през последните три години ГЕРБ са изпратили страната ни 5 пъти на избори. И заяви, че има закони, които трябва да бъдат приети своевременно - Закона за съдебната власт, Закон за личния фалит,

Вижте повече във видеото

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад